Így nézett ki Kovács Béla 19 évesen

POLITIKA
2014 május 15., 14:50
comments 40

A Jobbik kémkedéssel gyanúsított EP-képviselője 1960. február 25-én született, és 1978-ban érettségizett a budapesti I. István Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett pénzügyi ágazaton. Ez a tablóképe. Az iskolát ma már Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégiumnak nevezik.

kovács béla tabló

Kovács egyébként az érettségi után négy éven át egy amerikai magánegyetemen politológiát és nemzetközi kapcsolatokat hallgatott Tokióban, 1986-ban pedig Moszkvában, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében (MGIMO) nemzetközi közgazdász diplomát szerzett.

Kovács Béláról – aki cáfolja, hogy külföldi ügynök volna – itt írtunk bővebben, más politikusok tablóképeit pedig itt lehet megtalálni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.