Széles Gábor nem kéri a kamatokat Gyurcsánytól

politika
2014 május 16., 07:53
comments 7

Gyurcsány Facebook oldalán állította, hogy mikor miniszterelnök volt, Széles lánya vagy menye számára kérte tőle az MTV2 közszolgálati csatornát. Széles ezután beperelte Gyurcsányt, akit 2,127 millió forint megfizetésére köteleztek. Gyurcsány nem nagyon akart fizetni, ezért Széles végrehajtást is indított, de végül megérkezett a pénz, ám a késedelmi kamatok lemaradtak. Széles visszavonta a végrehajtást és kamatokat is elengedte, mert szerinte „láthatóan nagy megterhelést jelent Gyurcsány számára, hogy elegettegyen a jogerős végzésnek”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.