Mikor jön a BASSZUS???

vicc
2014 május 18., 13:46
comments 60

A 444 David Guetta Kiállásszámláló Speciálja után végre a világhírű vicckollektíva (← Mi ez a szó már?), a Lonely Island is kifigurázta David Guettát, Steve Aokit, Avicit és a többi hasonló idióta DJ-t.

A kétperces klipben a Davvincii nevű DJ mindent csinál (játszik, tükortojást süt, homokozik, fingerboardozik, pénzt keres), csak zenét nem. A tömeg így is megőrül tőle, de amikor végre megnyomja a GOMBOT, mindenki meghal. Szó szerint. (A klipben feltűnik Lil Jon is egy mondatra.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.