Pert nyert Mészáros Lőrinc trágyatolvajai ellen a felcsúti juhász

politika
2014 május 19., 3:52
comments 39

Váradi András juhásznak adott igazat első fokon a Bicskei Járásbíróság a Mészáros és Mészáros Kft., vagyis a felcsúti polgármester tulajdonában lévő Búzakalász 66 Felcsút Kft. két munkatársa ellen. A most társtettesként pénzbüntetésre ítéltek a bíróság szerint ellopták a felcsúti polgármesterrel többszörösen is vitában álló juhász évek alatt felhalmozott trágyáját, amit aztán beszántottak a polgármester földjébe.

A bíróság százezer forint kártismert el. Váradi félmillió forintot követelt, de az igazságügyi szakértő - aki mellesleg a Fidesz önkormányzati képviselője - lealkudta az árat.

Váradi polgári peres eljárásban követeli kára megtérítését a Búzakalász 66 Felcsút Kft.-től. Váradinak földvitája is van Mészárossal, aki az állami földpályázaton elnyerte azoknak a földeknek a használati jogát, amelyeken a juhász évek óta legelteti a birkáit. Az egyik földterületen állt a kunyhója is, most ennek az árát követeli az utóbbi években feltűnően sikeresen vállalkozó polgármestertől.

Váradi András történetét Plankó Gergő beszélte el itt. (Népszabadság via HVG)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt