A Zuschlag-közeli kamupártot megszervező Táncsics Péter 50 millió forintért játszik snapszert Monte-Carlóban

2014 május 20., kedd 20:28
36

A választások idejére összerakott Új Magyarország Párt ügyvivője, Zuschlag János ismerőse, Táncsics Péter szerdán Monte-Carlóban fog snapszerezni az ötvenmilliós fődíjért.

Az Origo csodálatos találata alapján Táncsics a magyar snapszerszövetség elnöke, a szövetség közleménye szerint pedig a szerdai francia partin a magyar snapszerbajnok Kozmor Imre a kupagyőztes Táncsiccsal fog összecsapni.

Táncsics ügyvívője az Új Magyarország Pártnak, ami képes volt, igaz meglehetősen gyanús körülmények között, de országos listát állítani, és több mint százmilliós állami támogatást tehettek zsebbe. Országos listán a párt végül 1572 szavazatot kapott.

Ahogy az Origo írja, honlapjuk már nem üzemel, az ujmagyarorszag.hu domain most már eladó, Facebook-oldalukon semmiféle aktivitás nincs.

Táncsicsot az Átlátszó írása szerint 2004-ben épp azért zárták ki az MSZP Vas megyei szervezetéből, mert fiktív tagokat szerveztek be a pártba. Szintén az Átlátszó írta meg, hogy a snapszerszövetség több tagja is felbukkant az Új Magyarország Párt elnökségi tagjai között. (Origo)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt