Lázár: Többen vadászunk, nem csak én

ÁLLAT
2014 május 21., 8:21
comments 108

Alig írtuk meg, hogy az Átlátszó birtokába került dokumentum szerint Lázár János államtitkár 23 milliós csehországi vadászatot rendelt, és hogy vagyonnyilatkozata szerint nincs is 23 milliója, már meg is érkezett a cáfolat. Az MTI adta ki, címe:

Lázár: nincs ellentmondás a vagyonnyilatkozatom és a vadászat költségei között

A nemzeti hírügynökségnek Lázár elmondta: többen vadásznak majd novemberben Csehországban, nem ő egyedül, tehát a pénzt is többen dobják össze.

Bár senki nem gondolta, hogy Lázár János két nap alatt önkezével tervezi kioltani az előre megrendelt 2500-3000 fácán életét, ez legalább tisztázódott. Hogy kivel megy vadászni, és ki mennyit dob be a közös fácánkasszába, azt vagy az MTI nem merte megkérdezni, vagy csak nem jutott rá idő.

UPDATE: Időközben kiszámoltuk, hogy egy embernek kétnapos vadászattal és napi 8 órás fácánirtással számolva percenként kicsit több mint 3, vagyis 20 másodpercenként 1 darab fácánt kell elejtenie, hogy meglegyen a 3000. Szóval egyedül is tartható, de szoros!

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt