Megtalálták a biciklidet!

bűnügy
2014 május 21., 11:47

bicigli

Ha te vagy az a debreceni, akinek a kerékpárját a Csapó utcai lépcsőházból lopták el május 19-én 0:30 körül. Ekkor láttak meg a járőrök egy gyanús férfit, aki a biciklit, aminek az egyik kereke le volt lakatolva, a vállán cipelte az utcában. Azt mondta, övé a bicikli, és a lakat azért maradt rajta, mert elhagyta a hozzá tartozó kulcsot, és a pótkulcs a lakásán van. A rendőrök elkísérték K. Jánost a házához, de nem találta otthon a pótkulcsot, így bevallotta, hogy ellopta. A 37 éves férfit előállították, és lefoglalták a biciklit. A tulaj jelentkezését várják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.