Egy tanár a 9 éves diákjaitól kért tanácsot, hogy a kettő közül melyik pasiját tartsa meg

SZEX
2014 május 22., 9:20
comments 13

Egy New York-i tanárnőt kirúgtak, miután az iskolai tisztviselők megtudták, hogy a nő párválasztási tanácsokat kért a 9 éves diákjaitól. A DNAinfo szerint Cassendre Fiering színésznő és helyettesítő tanár két férfivel járt egyszerre, és nem tudott választani, amikor rájött, hogy talán ott a megoldás öt negyedikes fejében (ennyien voltak az osztályban).

A vizsgálók szerint a nő eljátszotta, hogy valamelyik fiú, a gyerekeknek pedig őt kellett alakítaniuk. A jelentés szerint a nő arra panaszkodott, hogy a Rhoe Island-i gépész nem viszonozta a hívásait. A tanulók azt mondták, hogy a nő munchkinoknak hívta őket, és hogy azt javasolták a nőnek, hogy borítsa be wc-papírral a férfi házát. Állítólag Fiering megölelte az egyik gyereket, egy másiknak a vállát, két másiknak pedig a combját érintette meg. (Az ilyesmi Amerikában bűn.)

photo_camera Fotó: Cassandre Fiering / Facebook

Az osztály egyébként azt javasolta a nőnek, hogy a fiatalabb, kevesebb figyelmet nyújtó szeretőjét dobja, de a jelek szerint Fiering nem fogadta meg a tanácsot, mindkét férfival szakított.

A nő a vizsgálat szerint nem viselkedett megfelelően, ezért kirúgták a bronxi iskolából. Fiering fellebbez a döntés ellen, szerinte a jelentés tele volt hazugságokkal, ráadásul semmilyen korhatáros dologról (például szexről) nem esett szó. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt