Leszedte az Apple a legnépszerűbb füvesdíler játékot

Játék
2014 május 22., 14:38

A Weed Firm díler játék masszívan uralta az Itunes letöltési listáját. A játékról korábban már írtunk, de röviden arról szól, hogy hogyan és miként kell jövedelmet termelni marihuána termesztésből és eladásból. A játékot most törölték az appok közül, így akiben most keltettük fel a kíváncsiságot, már hiába nyomkodja a telefonját. A játék fejlesztői szerint,

Ez a döntés, hogy lekerült, egy egyoldalú döntés az Apple részéről. Szerintünk a probléma az volt, hogy játék túl jóra sikerült, és minden letöltési listát vezetett. Az, hogy illegális tevékenységre buzdít hülyeség. Más játékokkal harcolni kell, autókat törnek össze, vagy madarakkal döntenek romba épületeket.

A kiadó cég most pár dolgon szeretne változtatni a játékmeneten, hogy legyűrve a cenzúrát visszakerülhessenek az Itunesra. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.