Nincs hol buliznod? Vedd meg az akasztói stadiont, 220 milláért ingyen van!

cukiság
2014 május 22., 06:10
comments 46

Még mindig eladó Stadler József legendás vállalkozó legendás stadionja a legendás Akasztón: most éppen 220 millió forintért hirdetik, az ingatlan.com-on háromszor is fent van, az Egyéb vendéglátó egység kategóriában.

akaszto1

Valamikor szebb napokat látott ez a sportlétesítmény. Az adottságai most is nagyon jók, csak gondos gazdára vár, és újra régi fényében ragyoghat

- írja a hirdetés, ami kiemeli, hogy az épület háromszintes, szintenként 1000 négyzetméteres alapterületű, van benne szauna, merülőmedence, sőt 24 szállodai szoba is. Nem beszélve a 11 500 ülőhelyről, ami már komolyabb méretű bulikat is lehetővé tesz.

A pálya 4 oldalán a térvilágítás, valamint az eredményjelző tartószerkezet is kialakításra került. A térvilágítás használatával a pályán esti és éjszakai programok szervezésére is lehetőség van. Ha van esetleg más ötlete, valósítsa meg itt, mert ennél kedvezőbb lehetőséget nem talál.

A stadiont amúgy 1995-ben építette Stadler, aztán adócsalás és közokirat-hamisítás miatt börtönbe került. Az épületet 2009-ben még 350 millióért árulták, de az az igazság, hogy már akkor sem volt valami fényes állapotban, mostanra meg még jobban lerohadt, szóval aki megveszi, egy tisztasági festés költségeivel mindenképpen számoljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.