Te hetente kimosod a farmerodat? Elment az eszed?

életmód
2014 május 23., 08:38
comments 45

Egy álló éve nem mosta ki a farmerját Chip Bergh, a Levi Strauss & Co. elnök-vezérigazgatója., derül ki egy a napokban nyilvánosságra került Fortune-interjúból.

Bergh nem Delhusa Gjon legendás, a Levi's külön megemlítő farmerhimnuszára hivatkozik, miszerint "Nekem mindenem a farmerem/Ha jól megáll a szőnyegen", hanem kifejezetten környezetvédelmi okokra: szerinte egy farmer életciklusa alatt rengeteg vízre van szükség, aminek a fele a gyártás során fogy el, a másik fele a vásárlás után a rengeteg mosáskor. Ez utóbbit igyekszik megspórolni azzal, hogy egyáltalán nem mossa a farmerját.

Tudom hogy teljesen undorítónak hangzik - mondta Bergh az interjúban - de higgyenek nekem, meg lehet csinálni. Még mindig nem kaptam bőrbetegséget vagy ilyesmit. Működik.

Milyen gyakran kellene mosni egyáltalán? - hangzik el a teljesen értelmetlen kérdés, hiszen Bergh szerint minden farmerőrült megmondja:

soha ne mosd a farmerodat.

A lokális szennyeződések eltávolítására szivacsot vagy fogkefét ajánl a Levi Strauss elnöke.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt