Te hetente kimosod a farmerodat? Elment az eszed?

életmód
2014 május 23., 08:38

Egy álló éve nem mosta ki a farmerját Chip Bergh, a Levi Strauss & Co. elnök-vezérigazgatója., derül ki egy a napokban nyilvánosságra került Fortune-interjúból.

Bergh nem Delhusa Gjon legendás, a Levi's külön megemlítő farmerhimnuszára hivatkozik, miszerint "Nekem mindenem a farmerem/Ha jól megáll a szőnyegen", hanem kifejezetten környezetvédelmi okokra: szerinte egy farmer életciklusa alatt rengeteg vízre van szükség, aminek a fele a gyártás során fogy el, a másik fele a vásárlás után a rengeteg mosáskor. Ez utóbbit igyekszik megspórolni azzal, hogy egyáltalán nem mossa a farmerját.

Tudom hogy teljesen undorítónak hangzik - mondta Bergh az interjúban - de higgyenek nekem, meg lehet csinálni. Még mindig nem kaptam bőrbetegséget vagy ilyesmit. Működik.

Milyen gyakran kellene mosni egyáltalán? - hangzik el a teljesen értelmetlen kérdés, hiszen Bergh szerint minden farmerőrült megmondja:

soha ne mosd a farmerodat.

A lokális szennyeződések eltávolítására szivacsot vagy fogkefét ajánl a Levi Strauss elnöke.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.