A rendőrség azt is megmondaná, hogy kell kitakarni a kollégáik arcát

jog
2014 május 27., kedd 14:07
36

A rendőrségről pozitív kép él az emberekben, ezt rombolta le az Index, amikor nem hagyományos módon takarta ki a készenléti rendőrök arcát, hanem rajzokkal.

Így érveltek a bíróság előtt a rendőrök, és 500 ezer forint kártérítést kértek az Indextől a jó hírnevük és becsületük megsértéséért. Ezek a fotók nem tetszettek nekik.

A bíróság szerint viszont ebben nem szólhatnak bele, főleg, hogy az Index a

rendőrök arcának kitakarása körüli jogi anomáliára akarta felhívni a figyelmet

és a karikatúrák beletartoztak a véleménynyilvánítás szabadságába.

Mi ezekkel a képekkel szeretnénk kifejezni szolidaritásunkat, miközben egyáltalán nem akarjuk velük a rendőrségről kialakult pozitív képet lerombolni. Csak visszafogottan véleményt nyilvánítunk, semmi több.

Ez is csak egy vélemény. Kérem, bízzanak továbbra is ugyanannyira a rendőrökben, mint mielőtt ezt a képet meglátták! Ez is csak egy vélemény. Kérem, bízzanak továbbra is ugyanannyira a rendőrökben, mint mielőtt ezt a képet meglátták! Ez is csak egy vélemény. Kérem, bízzanak továbbra is ugyanannyira a rendőrökben, mint mielőtt ezt a képet meglátták! Ez is csak egy vélemény. Kérem, bízzanak továbbra is ugyanannyira a rendőrökben, mint mielőtt ezt a képet meglátták! Ez is csak egy vélemény. Kérem, bízzanak továbbra is ugyanannyira a rendőrökben, mint mielőtt ezt a képet meglátták!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt