Annyira jó a meleglobbi Magyarországon, hogy oktatnák is a kormányzati dolgozókat

siker
2014 május 27., 12:11
comments 1

Fontos végre tanulnunk a hanyatló Nyugat deviáns életformáiról, hogy azokat a színház- és divatvilágon túl az üzleti érdekérvényesítés területén is megfelelően hasznosítani tudjuk.

- vallják a pályázat kiírói.

Míg hétfőn Kulka János irónia nélkül a miniszterelnöknek írt levélben reagált Kerényi Imre buzizására, a pink pulisok az iróniát választották. Pályázatukkal görbe tükröt szeretnének mutatni a homofób megnyilvánulásoknak.

Az egyik szervező, Kaderják Dániel szerint azért van szükség a képzésre, mert

"természetesen a melegek uralják a színházszakmát, ahogyan a New York-Tel Aviv tengely a pénzpiacokat, Soros György pedig a Galaxist."

Referenciamunkaként a pályázati kiírásban a 2014-es eurovíziós dalfesztivál elfoglalását, két homoszexuális miniszterelnök hatalomra juttatását az EU-ban és a Színház- és Filmművészeti Egyetem dramaturg képzésének meghódítását jelölik meg.

Itt pedig az egész kiírást olvashatjátok:

Homoszexuális Kormányzati Támogatási Alap
Magyarországi meleg életvezetési és lobbiprojektek 2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – ÖSSZEFOGLALÓ

A pinkpuli.com közéleti és életmód magazin, a Szivárvány Lobbi Nemzetközi Alapítvánnyal, a Meleg Hálózatok Fejlesztéséért Alapítvánnyal és a Tel Aviv-i Meleg Dramaturgok Egyesületével közösen pályázatot hirdet hazai kormányzati és kormányközeli szervezetek számára a Homoszexuális Kormányzati Támogatási Alap keretében.

Az Alap átfogó célja, hogy erősítse a magyarországi kormányzati szereplők befolyását a rendező-, dramaturg-, és színészképzésben, valamint támogassa érdekérvényesítő képességük fejlődését az Európai Unió intézményrendszerében.

A pályázat kiírásának indoklása, társadalmi céljai:

Köztudomású, hogy az európai művészet és a magyar drámairodalom nyolcvan százaléka meleg befolyás alatt áll. A világméretű meleg lobbi sikere kétségtelen tény, miközben a páneurópai és nemzetközi politikai, üzleti érdekérvényesítés terén hazánk leszakadóban van. Ennek fényében mára indokolttá vált – a világviszonylatban is kiemelkedően eredményes – ún. „buzilobbi” módszertanának elsajátítása és alkalmazása. Okulva a világtrendek változásából, egy új úton kell elindulnunk: a hazai kormányzati és közigazgatási döntéshozóknak be kell épülnie a nemzetközi meleglobbiba, ennek érdekében pedig előadásokat, iskolákat kell létrehozni Magyarországon is.

A pályázat elnyerői egy átfogó életvezetési és lobbiképzésen vehetnek részt, amely hozzásegíti a résztvevőket a hanyatló Nyugat deviáns életformáinak elsajátításához.

A képzés során a résztvevők – többek között – az alábbi témákban hallgathatnak előadásokat:

  • A meleg színház- és filmművészet meghatározó irányzatai – dekadencia és romlás, lekicsinylés és köpködés a kortárs művészetekben
  • Térfoglalás a médiában és a politikában
  • Üzleti befolyásszerzés
  • Alternatív öltözködési formák a közigazgatásban
  • Arcszőrzet trendek és intim borotválkozás
  • Szivárványcsaládok és anális örömök

Referenciamunkáink:

  • 2014-es Eurovíziós dalverseny elfoglalása – Conchita Wurst győzelme
  • Homoszexuális miniszterelnök két Európai Uniós tagországban
  • Számtalan meleg politikus, politikai háttérember és médiaszemélyiség
  • A Színház- és Filmművészeti Egyetem dramaturgiai képzésében betöltött közismert szerepünk

A pályázattal kapcsolatban részletes információkat a kapcsolat@pinkpuli.com e-mail címen kaphat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.