Ön melyik pályaművet küldte volna Milánóba?

2014 május 27., kedd 13:24
73

Sámátematikával készül Magyaország a 2015-ös milánói világkíállításra, a nyertes pályaműről részletes beszámolt a Cink. De, ha az embernek van egy kis ideje, érdemes megnézni a többi pályaművet is.

Íme az öt legőrültebb terv, ami az expóra készült.

Hunnia

Ha a magyar zászló és a címer kevés lenne, ugyanazt egy óriási pavilonnal is lehet még nyomatékosítani: az ország széle recés, nincs felette tető.

)

Hullámvonal

Hasonló koncepció, de itt már keretek közé szorult az ország alakja. Bónusz: A pázsitos Aflöldön szarvasmarha ácsigál, bent a plafonon a Balaton szolgál csillárként.

)

Akapa

Matula bácsi nyelvével csettintene, ha látná. Gunyhó, kunyhó, kunyhócska.

)

Hirtelenötlet77

Valóban nem sokat gondolkodhatott a következő terven az alkotó, ő a Szent Koronát helyezte - talán - medvehagymalevelek közé, a színvilág pedig egyszerre idézi Bogyót és Babócát.

)

Magma5

Kecskefészek!

- kiáltott fel a terv láttán Heti Ügyeletes Szerkesztő Kolléga. Hagyjuk rá, úgyis ő a főnök, én meg csak egy beosztott.

)

Sátoros ünnep

Ha sohasem tudta megfogalmazni, de mindig is érzett valami kapcsolatot a siófoki bazársorok, a Hungexpo és a 90-es években épített boltíves, erkélyes lakások között, akkor igen, ez egy autentikus magyar alkotás. Sok ilyet látni Magyarországon, miért ne mutassuk meg a világnak is?!

)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt