A férjem azt akarja, hogy szoptassam

életmód
2014 május 28., 08:33
comments 2

A hét Google-keresős cikke a terhes nős kérdéseket járja körül . Mit akar egy gyermeket váró nő? És mit akar születendő gyermekének apja? Mit szabad és mit nem? Fontos kérdések ezek, és barátunk biztosan  ad rá pár százezer választ.

 A várandós párok többsége leginkább amiatt aggódik, hogy a terhesség befolyásolja a szexuális életüket.  Az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában és Dél-Afrikában is csúcstéma a szex hármasban. Mármint az, hogy hogy hogyan lehet szexelni terhesen vagy terhes nővel. A legtöbb embert a keresési eredmények alapján a várandós szex a túlnépesedéssel küzdő Indában érdekli. Aztán nagyon fontos kérdésnek látszik az is, hogy hogyan lehet fogyni terhesség alatt. Az alvás és a terhességi csíkok megelőzése, úgy tűnik, ennél sokkal kevésbé érdekes.

American Wife Reunites With Deported Husband In Mexico

 A „Szabad-e terhesen……?” kérdést felvetők országonként másra kíváncsiak. Nemcsak a szex van a listán, bár az is. Sokan aggódnak, hogy ártanak-e a babának azzal, ha bizonyos ételeket esznek, kávét isznak. Anglia és Ausztrália uralja az élelmiszerekkel kapcsolatos aggodalmak keresési élmezőnyét. Ehetnek a terhes nők majonézt? Sajttortát? Garnélarákot? Nigéria, Szingapúr, Mexikó és az Egyesült Államok várandósait leginkább az izgatja, ihatnak-e kávét. Mexikóban a fő kérdés az, hogy terhes nő viselhet-e magassarkút.

 Na és mit akar a férfi? Az indiai férfi minden valószínűség szerint melleket. Ott messze az a leggyakoribb keresés ugyanis, hogy "A férjem azt akarja... hogy szoptassam". Az indiai kispapákat tehát az anyatejes szoptatás lehetősége izgatja leginkább.  Hát jó. Az amerikai férjek ezzel szemben azon törik a fejüket a feleségeik szerint, hogy hogyan osztozhatnának rajtuk, illetve úgy tűnik, sokakat aggaszt, hogy a férjük inkább nőként szeretne élni.

 Ha ezt az informatív képet is megnéztétek, hogy mely nemzet asszonyainak milyen hülye kérdései és aggodalmai vannak, akkor eláruljuk, mitől retteg a magyar kismama.

 A jövendőbeli magyar anyát az érdekli legjobban, terhesen festetheti-e a haját, "szolizhat"-e, és ülhet-e biciklire. Igen. Nem kérdezi, hogy kell szexelni terhesen (ezek szerint vagy tudja, vagy nem érdekli), ennél sokkal inkább izgatja, hogyan lehet aludni terhesen. Az is kiderül, hogy a várandós nők férjei mit akarnak. Illetve a magyar kispapa - mintegy hungarikumként - nem akar. Nem akar szexelni, sőt "sexelni". A magyar kormány legégetőbb problémája máris a felszínre bukik, elég a Google-ra egy pillantást vetni. Ott a demográfiai válság veleje, sőt gyújtópontja: az asszonyok arra keresnek választ, hogy mi a teendő akkor, ha a férjük nem akar második gyereket.

 Szívből reméljük, megtalálják választ, és ha a keresőmotor szerint fordul a hazai trend és népességrobbanást várhatunk, vagy ha itthon is tömegek kapnak rá az anyatejre, ígérjük, beszámolunk róla.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.