Az év bűnügye: sorozatcsikiző tartja rettegésben a Boston College hallgatóit

bűnügy
2014 május 28., 09:52
comments 16

Igazán rémisztő perverz zaklatja a Boston College hallgatóit:

éjszakánként oson be házaikba, ahol néha csak csendben figyeli, ahogy alszanak, néha meg csiklandozza a lábukat.

A rendőrség eddig legalább tíz esetről tud. Az évek óta terjedő híreket eddig városi legendának tartották, de a rendőrség szerint a Csikiző létezik.

"Ez nem legenda, tényleg ez történik" - mondta Michael O'Hara, a bostoni rendőrség közösségi tisztje. Két éve folyamatosan kapják a jelentéseket Brightonból, a Lake Street és a South Street környékéről, ahol jellemzően a Boston College hallgatói bérelnek lakásokat.

A személyleírások szerint a Csikiző 178 centi magas, meghatározhatatlan korú, sötét ruhát és kapucnis felsőt visel és a szemtanúk szerint afroamerikai - ami a tapasztalatok szerint amúgy semmit sem jelent, Amerikában a bűncselekmények szemtanúi elég nagy arányban emlékeznek úgy, hogy az elkövető fekete volt, függetlenül a bőrszínétől.

Egyes beszámolók szerint a Csikiző nem feltétlenül hatol be áldozatai lakásába. Van, hogy csak az ablakon át leskelődik, de ilyenkor maszturbál is.

A Boston Globe-nak több szemtanú és áldozat is nyilatkozott. Ez alapján a Csikiző elsősorban férfiak lábát szereti megcsikizni.

A környékbeliek több járőrautót követelnek a rendőröktől, de O'Hara szerint nem ez a megoldás. "Ebben a körzetben alacsony a bűnözés, mi pedig ott járőrőzünk, ahol magas. A megoldás az volna, hogy ha időben jeleznék a bűncselekményeket" - mondta. Ez eddig nem történt még meg, sőt, tárgyi bizonyíték sincs egyelőre a rejtélyes Csikiző ellen. (Via Boston.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.