Repülő körfűrész hasított végig a gyalogosok között egy zsúfolt utcán

filozófia
2014 május 28., 13:34
comments 21

Egy csomó rossz dolog történhet veled, miközben az utcán sétálsz. Lehet, hogy megbotlasz és kibicsaklik a bokád. Előfordul, hogy váratlan üzenetet kapsz arról, hogy Kerényi Imre újabb állami megbízást kapott. És van, hogy váratlan üzenetet kapsz arról, hogy Kerényi Imre újabb állami megbízást kapott, és ettől annyira megijedsz, hogy megbotlasz, kibicsaklik a bokád, orra esel, kórházba kerülsz és heteken keresztül csak Kerényi Imréről szóló híreket olvashatsz.

Elnézést a kishírhez képest aránytalanul hosszú bevezetőért, de ez még mindig semmi ahhoz képest, ami egy New York-i utca gyalogosaival történt:

elszáguldott közöttük egy repülő körfűrész.

Nem reklám, nem médiahekk, tényleg, egy ilyen:

buzzsaw

Ami egy építkezésről szabadult el:

buzzsaw2

És csodával határos módon csak egyetlen ember sérült meg, ő sem súlyosan, pedig a fűrész hosszan repült az emberek között. És bár a történet rosszabbul is végződhetett volna, az emberiség hitét alapvetően rengetheti meg:

ha már abban sem bízhatunk, hogy az utcán nem jön szembe egy repülő körfűrész, akkor mégis miben???

Az NBC drámai videója:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.