Júniusban eshetnek neki a Széll Kálmán térnek

Budapest
2014 május 29., 13:29
comments 7

Három ajánlat közül a BKK a KÉSZ–WIS kettős 5,3 milliárdos ajánlatát választotta. Ha másik kettő nem támadja meg a döntést, akkor június elején aláírhatják a tér felújításáról szóló szerződést. A Hídépítő Zrt.-t kizárták a pályázatról alkalmatlanság miatt, ők szinte biztosan megtámadják a tendert. A gond csak annyi, hogy a BKK erős csúszásban van a tenderrel és a kivitelézés megkezdésével is, ami jelentős uniós pénzeket veszélyeztet. Az eredetileg két éves munkára, most már csak 440 napot adnának. Jelenleg 2015 végére ígérik, hogy megújul a legnagyobb budai csomópont. (Nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.