Mr. Bean életet mentett

külföld
2014 május 29., 05:56
comments 24
photo_camera Andreas Rentz / Getty Images Entertainment

Mr. Bean szerepében csetlő-botló, ráadásul embertársai szenvedéseit anarchoindividualista szenvtelenséggel szemlélő karakterként ismerhettük meg, magánemberként Rowan Atkinson igenis segítőkész. Legalábbis most ő volt az első, aki segítségére sietett egy amerikai üzletembernek, aki Toszkánában törte totálkárosra többszázmilliós sportautóját, egy McLaren F1-et.

Atkinson maga is egy F1-et, vezetett, konvojban haladtak, amikor az amerikai elvesztette uralmát a 6,1 literes motorral szerelt, 386 km/h-ás végsebességű autója felett.

A Daily Mail beszámolójában képeket is láthat a roncs darabjait egy mezőn szedegető Atkinsonról, aki rögtön megállt, riasztotta a mentőket, intézkedett a rendőrökkel, segített a totálkárosra tört és felborult autóban rekedt amerikainak. Az üzletembert helikopterrel szállították a pisai kórházba. A hírek szerint végül könnyebb sérülésekkel megúszta.

Atkinson amúgy három éve maga is megtörte saját F1-esét. Bár pár karcolással megúszta, a javítás 910 ezer fontba (~341 millió forintba) került, ami a Mail szerint minden idők legdrágább javítása volt. (Via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.