Mr. Bean életet mentett

2014 május 29., csütörtök 5:56
24
Andreas Rentz / Getty Images Entertainment

Mr. Bean szerepében csetlő-botló, ráadásul embertársai szenvedéseit anarchoindividualista szenvtelenséggel szemlélő karakterként ismerhettük meg, magánemberként Rowan Atkinson igenis segítőkész. Legalábbis most ő volt az első, aki segítségére sietett egy amerikai üzletembernek, aki Toszkánában törte totálkárosra többszázmilliós sportautóját, egy McLaren F1-et.

Atkinson maga is egy F1-et, vezetett, konvojban haladtak, amikor az amerikai elvesztette uralmát a 6,1 literes motorral szerelt, 386 km/h-ás végsebességű autója felett.

A Daily Mail beszámolójában képeket is láthat a roncs darabjait egy mezőn szedegető Atkinsonról, aki rögtön megállt, riasztotta a mentőket, intézkedett a rendőrökkel, segített a totálkárosra tört és felborult autóban rekedt amerikainak. Az üzletembert helikopterrel szállították a pisai kórházba. A hírek szerint végül könnyebb sérülésekkel megúszta.

Atkinson amúgy három éve maga is megtörte saját F1-esét. Bár pár karcolással megúszta, a javítás 910 ezer fontba (~341 millió forintba) került, ami a Mail szerint minden idők legdrágább javítása volt. (Via)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt