Kövér Lászlóra hasonlító Lehel vezér szobrot adott át Áder János

KULTÚRA
2014 május 31., 12:05
comments 250
photo_camera Fotó: MTI

Nem tudom, mikor volt ideje modellt ülnie egy furcsa pózban lévő ló nyergében a házelnöknek, de a végeredménnyel elégedett lehet. Melocco Miklós és a Szabadság téri német megszállás emlékművet készítő Párkányi Raab Péter alkotását Jászberényben Áder János leplezte le. Az államfő azt mondta. "Az ősök tisztelete és a hazaszeretet nem feladat, sokkal inkább önmagunk elfogadása. Aki szereti hazáját, saját sorsát szeretheti benne, aki eldobja magától a hagyományt, önmagát tagadja".

Íme közelről korunk Lehel vezére

Felavatták Lehel vezér szobrát Jászberényben

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.