Új Mortal Kombat jön?

Tbg
Játék
2014 június 01., 15:40
comments 28

Simán lehet, hogy hétfőn, azaz június másodikán chicagói idő szerint reggel 8-kor bejelentik a Mortal Kombat visszatérését.

A dolog azért nem biztos, mert egyelőre csak mindenféle jelek utalnak a neten arra, hogy a kilencvenes évek legkirályabb verekedős játéka visszatér.

Szerdán egy, az MK logójával díszített, kitépett gerincet ábrázoló poszter került fel a Redditre "Ki lesz a következő?" felirattal. (A játékban a Sub Zero nevű karakter tépte ki az ellenfél gerincét a koponyájával együtt kivégzés gyanánt.)

KombatTease

Aztán az MK egyik készítője, Ed Boon írt olyat twitterére, amiből egy visszaszámlálásra lehetett következtetni. ("Milyen időzónáról beszélgettünk EB? Chicagóiról"), majd ugyanő azt is megírta: izgalmas hírek várhatók hétfőn, majd egy válaszban ezt a rövidítést: "NEXT GEN MK". (DD)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.