Összeverte, mert 15 éve rosszul festette le a szoba falát

bűnügy
2014 június 02., 09:53
comments 11

B. Attila Tállya egyik vendégló egységében összeszólalkozott egy 49 éves férfival. A komoly beszélgetés során múltbéli, ki nem mondott sebek szakadtak fel. Attila szóba hozta, hogy az áldozat tizenöt évvel korábban nem minden minőségi szabványnak megfelelően festette le nagymamája szobáinak falát, majd elpattant egy húr és Attila összeverte az egykori szobafestő-mázolót. A rendőrség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyet a járási ügyészségnek. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.