Lenin után szabadon: intarziás Orbán-portré készült!!4!

- Orbán Viktor (31x37 cm, fa, 56990 Ft)

talán sokan tudják, hogy a kádár korban nem csak a színes vakolatoknak meg a betonvasból hegesztett napsugaras kerítéseknek volt nagy divatja hanem a mindenféle intarziás faliképeknek

- írja posztjában Prolidepp, a Tumblr-en felfedezett közéleti képzőművész, aki legutóbb a Megszállási emlékmű parafrázisával került be a hírekbe, most pedig csodálatos Orbán-portrét készített.

Ezúttal egy interziás Orbán-portrét készített, mivel ennek nagy divatja volt a szocialista időkben is. Mármint az intarziás Lenin-portréknak, " sőt olyan komolyan vették a témát, hogy az intarzikakészítők szakrajz és szakismeret tankönyvében is szerepel az öreg."

hát én úgy gondolom, hogy a mi viktorunk is van már akkora bolsevik vezér, hogy megérdemel végre egy intarzia portrét ő is

A portré technikailag is messze van a gagyitól, elég sok fából készült (háromféle dió, körte, jávor, mahagóni és paliszander), bár az akác - vallja be a művész - hiányzik belőle.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.