Négyéves kislányt ölt meg a villanypásztor Bakonycsernyén

Tbg
baleset
2014 június 03., 11:15
comments 87

Egy négyéves kislány meghalt, egy ötéves súlyosan megsérült, amikor játszás közben megfogtak egy kerítést, amibe a tulajdonos áramot vezetett. Az eset még hétfőn délelőtt történt.

A kerítés azért volt feszültség alatt, hogy a 23 éves férfi, F. Gábor kecskéi ne szökjenek meg, számolt be a Feol.hu. F. Gábor rokonai voltak a kislányok, az ötéves kislány a lánya volt.

A Feol helyszíni tudósításából kiderül, a lányok csigákkal játszottak, amikor a tragédia történt. Korábban nem volt áram vezetve a kerítésbe. A területen egy nagyobb parasztház áll, ahol négy-öt család lakik.

A móri rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vették őrizetbe F. Gábort.

A sérült kislányt a Bethesda Gyerekkózházban ápolják, annyira megégtek a kezei, hogy lehet, hogy amputálni kell mindkettőt, írja a Feol.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.