Szexelni hívott át két nőt, fegyverekkel kirabolták

bűnügy
2014 június 03., 13:02
comments 15

Szarvas, vasárnap délután 16:30: Egy férfi házában megjelent két nő, akikkel előtte megállapodott, hogy fizet, ha szexelnek velük. Csakhogy nem szex lett ebből, mert a nők két férfivel érkeztek. Fegyverrel és késsel fenyegették meg, mire a férfi átadta a nála lévő pénzt, ráadásul egy szarvasi bankautomatából még vett ki pénzt, és odaadta nekik.

Szolnok, vasárnap este 22:30: Két pihenőidejét töltő román kamionsofőrrel ugyanaz a két nő szexuális szolgáltatásról állapodott meg. Egy szolnoki házba vitték őket, ahol a nők két férfi társukkal bántalmazták és fegyverrel meg késsel fenyegetve őket, elvették a pénzüket.

A TEK másnap 17 óra körül Szolnokon, egy üzletközpontban fogta el a 18 éves jászladányi Cs. Ildikót és a másik fiatalkorú nőt, illetve a 21 éves szolnoki V. Jenőt. A negyedik bandatagot, a 28 éves szolnoki K. Ferencet pedig 20 óra körül szintén Szolnokon, az egyik belvárosi utcában kapták el. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.