Ezt fogod viselni a 2020-as nyári fesztiválokon!

DIVAT
2014 június 04., 14:50
comments 1

Négy éve élek Kolozsváron és imádom. 2015-ben Kolozsvár lesz Európa Ifjúsági Fővárosa, amire rengeteg programmal készülnek már most. Én a kedvenc helyeimet gifesítettem és terveztem belőle mozgó pólókollekciót.

Most épp a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál zajlik a városban és mindjárt indul az Electric Castle zenei feszt is. Elég király lenne, ha a következő években már ilyen pólókban lehetne nekivágni a buliszezonnak az uncsi feliratosak helyett.

A Mátyás király szülőháza előtti tér a valóságban.

A Szamosnál.

Villasor, a sétatér közelében.

Kolozsvár főterén.

A Szamos-hídon, háttérben egy park.

Mátyás király szobra az egyik leghíresebb.

Főtéri palota, régi az újban

(Modell: Balázs Előd)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.