Obama a konditeremben sem hasonlít Putyinra

Tbg
külföld
2014 június 05., 03:32
comments 51

Az elnök emberei sem értik, hogyan történhetett meg az, hogy a varsói Marriott szálloda fitnessztermében kondizó Barack Obama elnökről videófelvételek szivárogtak ki. Az amerikai elnök Petro Porosenko frissen megválasztott ukrán elnökkel találkozik Varsóban.

A 1,5 perces videón látszik, ahogy Obama - többedmagával egyébként - ritmikus tornagyakorlatokkal kombinálva súlyzózik. A Daily Mail azt írja, 2010-ben ugyanitt szállt meg és edzett Vlagyimir Putyin is.

Az amerikai elnök nem az az izomember típus, talán még Rubint Réka is keményebb nehezékekkel edz otthon, az ami viszont igazán aggasztó lehet az elnök embereinek, hogy egyáltalán ez a videó elkészülhetett. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.