Képek Gyömrő polgármesteréről: fehér por és pucér nők

2014 június 6., péntek 5:11
121

Gyenes Levente belecsapott a magas életbe, a Blikkhez került képeken állítólag balatoni nyaralójában és gyömrői lakásán szippant kábítóhatású anyagot, két nővel. A polgármester tagad, de azt elismerte a lapnak, hogy öt évvel ezelőtti esküvőjéig szerette a nőket, de nagyon. Viszont sosem élt kábítószerrel.

Gyenesről korábban is furcsa hírek jártak, volt már magánhelikoptere és magánrepülője is. 2002 óta Gyömrő első embere, de ő a Magyar Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségének elnöke és a Protokoll Világszövetség európai alelnöke is. Nem először vádolják kábítószerhasználattal Gyenest, már kapott hasonló képeket, amiket a helyi rendőrséghez is elküldött. Állítólag korábban ellopták a laptopját, és azon voltak a kábszis fényképek. Ezután zsaroló levelet is kapott, de nem fizetett.

Gyenes Leventéről még két éve derült ki, hogy úgy használja a doktori címet, hogy valószínűleg nincs ilyen végzettsége, korábban egy számlagyár feltételezett tagjaként is olvasni lehetett róla. A polgármester volt az első városvezető Magyarországon, aki Horthy Miklósról közteret nevezett el, igaz ezt idén átnevezték Fő térre.

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt