Helikopterrel szökött meg három kanadai börtöntöltelék

bűnügy
2014 június 09., 06:00
comments 11

35 éves Denis Yvon Lamontagne, az 53 éves Denis Lefebvre, és a 49 esztendős Serge Pomerleau nem ásott hónapokig, és sütiben sem kaptak vésőt, kalapácsot, minden bizonnyal tervrajzot sem készítettek a Québec városban lévő Orsainville börtönről. Mindhárman kábítószerügyek és gyilkosság miatt voltak előzetesben.

Szombat este egy helikopterre ugrott fel a három rosszaság a börtön udvarán és egyszerűen elrepültek onnan. A kanadai rendőrség most nagy erőkkel, a közeli erdőkben keresi a szökevényeket. A helyi média szerint mindhárom bünöző kapcsolatban áll a Pokol Angyali motoros bandával.

Kanadában nem ez az első helikopteres szöktetés, tavaly márciusban a St. Jerome börtönből is így léptek le ketten. A helikopter pilótáját fegyverrel kényszerítették a manőverre. A csúcstartó a műfajban a francia Pascal Payet, háromszor lépett meg helikopterrel börtönből, mindháromszor elfogták. (Gawker/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.