Nemi erőszakkal ünnepelték Sisi elnök beiktatását Egyiptomban

bűnügy
2014 június 09., 12:09
comments 28

A Tahrir tér környékén legalább 5 nőt erőszakoltak meg Abdel Fattah al-Sisi, az új egyiptomi elnök beiktatási ünnepsége alatt. A helyi sajtó először nem is számolt be az ügyről, pedig az 5 nő közül 3 súlyos sérülésekkel került kórházba. Végül felkerült a Youtube-ra egy videó az egyik brutális támadásról. Emiatt már a tévéknek is tudósítani kellett a dologról. Az egyik csatornán a műsorvezető és a tudósító kellemesen elnevetgélt a brutális támadásokon. Arról beszéltek, hogy elszigetelt esetekről van szó, illetve, hogy

a fiúk már csak ilyenek, mindössze arról van szó, hogy a srácok lazítottak kicsit.

(BuzzFeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.