art gecco: felfújva

art gecco
2014 június 10., 12:40
comments 7

Tegnap ültünk az M7-en a dugóban, úgyhogy gondoltuk, felvázoljuk mit láttunk a Balcsinál. Egy mondatban: az emberek mindent bevisznek a vízbe, amit az ember be tud vinni a vízbe. Részletesen alant.

Klasszikus

Felfújási idő szájjal: 45 perc.

Az Ablakos - hogy hason napozás közben lehessen a vízben kémlelni, mondjuk, a semmit.

A Hercegnős - ez csak a csaj mellei miatt van itt, a matracot leszarjuk.

A Telefonos - hogy közben fel tudjuk hívni a ... ja, senkit.

Jetski evolúció.

Fejfújási idő orálisan: 45 perc - 2 nap (ha a motort is felfújjuk)

Small - gyereket rá, onnantól pedig tetszőleges 4-6 órán át a gyerek+jetski körbetologatása opcionális brűgetéssel.

Medium - a legnagyobb hiba, amit ember elkövethet. Százhúsz perc gumiba lélegzés után a fürdőző apuka azt hiszi, hogy a gyereke mostantól a fent említett 4-6 órán át csendben elfoglalja magát, amíg ő a hideg Lóbányit kortyolgatja, de nem! Hiszen hiába nagy (jetski s gyerek is), lófaszt nem lehet vele csinálni. Evezni, lábbal hajtani, semmit. Maximum arra várhatunk, hogy az ár elsdodorja kissé és nem halljuk olyan hangosan az Apatojjáááááááá-t. Aqua Racer, persze, az anyád.

Large -ennyi! Apró motor gumivázra applikálva és már megy is a gyerek magától, látjátok, apa is térdelve örül! A Balcsi közepéről meg majd másnap hajnalban kihozzák a halászhajók, ha még vannak ilyenek egyáltalán.

Tematikus

Dolgok, amiket mindenképpen szeretnénk matrac formájában viszontlátni. És milyen motiváló, mikor az utolsó 7-8 percben már csak azért fújjuk, hogy rendesen álljon zsiráfkának a két kicsi fülén a fülhallgató, nem?

Orális inflációs időtartam: maximált 30 perc.

Sziget pálmafával, heveredéssel

Repülőgép propellerrel, kucorodással

Űrhajó (?), kapaszkodással

Pöttyös bármi, bármivel

Kihasználatlan lehetőségek

Felfújási idő: évek.

Ezután a hétvége után úgy gondoljuk, hogy teljesen érthetetlen, miért nem lebegtetik az emberek a vízen a következőket, hiszen ezek is felfújhatóak és annyi, de higgyétek el, annyi lehetőség van bennük:

Kihúzott kanapé (tévével egy vébé/sör?)

Gyerekágy hálózsákkal (most egy kicsit elúszol kicsim, de majd reggel megkereslek?)

A Négy Pénisz Vára (csakúgy mert miért ne?)

vagy a vízi röplabda háló (+labda!), amit valószínűleg két búvárruhás rabszolgagyerek tart a víz alatt, hogy el ne mozduljon, mert különben akkora baromság, mint az összes eddigi matrac együttvéve.

oh, wait....

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.