Mégsem olyan rossz hír az a sok iskolai lövöldözés Amerikában

gazdaság
2014 június 10., 08:09

golyoallo1

Hiszen van, aki meglátja ezekben az üzleti lehetőséget. A Protecht cég pédául feltalálta a Bodyguard Blanket nevű, kisgyerekekre méretezett, egész testet befedő golyóálló takarót. "Szomorú, hogy már ilyenekre van szükség, de sajnos ide jutott a társadalom" - mondta nyilván könnyekkel a szemében a cég képviselője.

golyoallo2

A takaró ugyanolyan anyagból készül, mint amit az amerikai katonák használnak golyóálló mellényeikben, és a legutóbbi iskolai lövöldözésekben használt fegyverek 90 százaléka ellen nyújt életmentő védelmet. Ráadásul tornádó esetén megvédi a földön hasaló gyerekeket a lepotyogó épületdaraboktól is. Kár, mert arra lehetett volna egy Bodyguard Blanket Tornado Special Edition nevű terméket forgalmazni. Kakaóbiztosat!!!!

golyoallo3

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.