Police.hu: „Poroltóval fújt egy bárándi férfi, sokakat meglepett tette”

bűnügy
2014 június 10., 13:30
comments 5

Egy zánkai üdülőből vasárnap 4:39 perckor érkezett bejelentés, hogy az egyik épületében valaki „indokolatlanul poroltó készüléket használt” – írja a police.hu, a kedvenc híroldalam.

A rendőrök megállapították, hogy „egy, a bejelentő által ismeretlen személy az egyik szobába addig ismeretlen okból” egy 6 kilós poroltóval 4 óra körül befújt. Az ott alvó személyek nagyon megijedtek, mivel „a cselekmény hangos kiabálással zajlott és a poroltóból kiáramló anyag mindent ellepett, sokan nem tudták mi történt”.

photo_camera A police.hu fotója

A közeli folyóson elfogták a 23 éves bárándi T. Dávidot, akit kihallgattak, de a tettének okára magyarázatot adni nem tudott. Ellene rendzavarás miatt indult eljárás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.