Netán elrontottak valamit a médiatörvény írásakor?

POLITIKA
2014 június 11., 07:23
comments 37

 

Tekintetes Házalelnök Úr, de jó, hogy így összefutottunk! Mondta volt, hogy a kereskedelmi média milyen súlyos társadalmi károkat okoz. Akartam volt kérdezni, hogy

Nagytiszteletű Rogán Antal frakcióvezető úr - és most hagyjuk, hogy mit és mit nem írt a vagyonnyilatkozatába. Nincs. Rogán. Ügy! - még egyszerű képviselő korában megírta a törvényt a médiáról, és felállított, nem is egy testületet, hanem egyből egy hatóságot, pont az ilyen társadalmi károkozás fékentartására. Sőt mi több, Rogán úr a hatóság elnöke és nagybecsű Navracsics igazságügyi miniszter úr hangos tiltakozása ellenére még rendeletalkotási joggal is felruházta a nevezett hatóságot.

Kérdezem én, hogy el lett-e rontva valami a szabályozással? Nincs elégséges eszköze a hatóságnak eme társadalmi károkozás megfékezésére? És ha igen, nem kéne fejeknek hullania?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.