LeBron James 30 millió dollárt szakított az Apple–Beats-üzletből

gazdaság
2014 június 12., 09:55
comments 5

Azt már május elején lehetett tudni, hogy az Apple 3 milliárd dollárért megveszi Dr. Dre fejhallgató- és zeneterjesztő cégét, a Beatset. Az viszont csak most, mintegy mellékesen derült ki, hogy a Miami Heat-es LeBron Jamesnek, a világ egyik legjobb kosarasának 30 millió dollár jár az eladás után. James még 2008-ban, a Beats alapításakor kapott egy kisebb részvénycsomagot annak fejében, hogy reklámozza a fejhallgatókat. Amúgy sem keres rosszul, de ez most 11 millió dollárral több annál, amit egy év alatt összekosarazik. (The Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.