33 kiló füvet foglaltak le Budapesten

bűnügy
2014 június 13., 11:45
comments 22

A zsákmány értéke mintegy 40 millió forint. Ezt csütörtök este foglalták le a rendőrök a VI. kerületben, a Szondi utcában. Arról, hogy történt ott valami korábban, eddig is lehetett tudni, mivel a rendőrségi akció során lövöldözés is volt. A helyi zöldséges már akkor sejtette, hogy drogról lehet szó.

Az utcában egy szálloda mélygarázsában csaptak le a rendőrök. Az egyik gyanúsított, egy albán állampolgár el akart menekülni a rendőrök elől, ezért kétszer az autója kereke felé lőttek.

Kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt két albán és egy török állampolgár ellen indult eljárás; mindhármukat őrizetbe vették. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.