Több légitársaság csökkentette a kézipoggyász méretét

külföld
2014 június 13., 07:45
comments 15

Az American Airlines, a United és a Delta meghúzta azt, amire senki sem számított a modern világban:

csökkentette a kézpoggyász megengedett méretét.

Mi következik ebből?

  • Ha már van otthon egy olyan táskád, ami eddig pont jó volt, hiszen úgy gyártották: dobd ki, vegyél újat! NYER: a táskagyár
  • Ha már van otthon egy olyan táskád, ami eddig pont jó volt, de nem tudtad, hogy új a szabályozás: fizess bírságot! NYER: a repülőtársaság
  • AKI NEM NYER: a kispolgár, aki csak repülgeti szeretne

TRANSPORTS-FRANCE-USA-TERRORISME-AVION

 

A légitársaságok a megengedett szélességet csökkentették le 15 hüvelykre, ami 38 európai centit jelent. A United a biztonsági ellenőrzéssel indokolta a változtatást 13 évvel a 9/11 után. Ha valakinek nagyobb a táskája, akkor átlagosan 25 dollár plusz pénzt fizethet. (DailyMail)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.