Azt hitte, egy eltűnt gyerek zokog az apja után

ÁLLAT
2014 június 14., 16:26
comments 15

"Apu! Apu!" - hangzott a segélykérés. Egy jólelkű connecticuti asszony azonnal segítségére sietett annak, amit egy eltűnt gyereknek hitt.

A segélykérés egy fa tetejéről jött Fairfieldben. Amikor az asszony végre megtalálta a hang forrását, nagyon meglepődött.

Nem egy gyerek, hanem egy elveszett papagáj rikoltozott.

A nő riasztotta az állatmentőket, de azoknak nem volt elég nagy létrájuk, hogy lehozzák a nyolcméteres magasból a madarat, amit végül a tűzoltók mentettek meg. A tulajdonosát a rendőrök kutatták fel, akiket a madár végig szóval tartott. (Via NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.