Katonai menetoszlop indul Szentesre

hadsereg
2014 június 14., 08:23
comments 19

A Honvédelmi Minisztérium közleményét mindenkinek látnia kell eredeti formájában:

„A tatai MH 25. Klapka György Lövészdandártól 2014. június 15-én (vasárnap) 5:00 órakor 4 páncélozott, gumikerekes harcjárműből, 2 tehergépjárműből és egy katonai mentőautóból álló menetoszlop indul útnak a szentesi gyakorlótérre.

Ennek oka: 2014. június 15-18. között – az éves kiképzési tervnek megfelelően, több katonai szervezet részvételével – Szentesen rendezik meg a »Szentesi Fokos 2014« gyakorlat első mozzanatát.

A konvoj mozgását egy felvezető katonai személyautó, valamint – Székesfehérvár és Csongrád között – a forgalom szabályozására jogosult katonák segítik. A járművek a közúti forgalomban a következő útvonalon jutnak el céljukhoz: Tata - Környe - Gánt - Zámoly - Székesfehérvár (körgyűrű) - 8-as főút - Seregélyes - Szabadegyháza - Perkáta - Dunaújváros - Dunaföldvár - 52-es főút - Solt - Kecskemét (M5-ös autópálya) - 54-es főút - 5-ös főút - Kiskunfélegyháza - 542-es út - 451-es út - Csongrád - Szentes.

Az út során a menetoszlop – hogy az esetlegesen mögötte feltorlódott forgalom szabad elhaladását biztosítsa – megáll Seregélyesnél, Soltnál és Kecskemétnél.

Az említett útvonalon közlekedők türelmét kérjük, kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai konvojt, ezzel is segítve annak biztonságos és folyamatos haladását!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.