Elítélték a várandós prostituáltat megölő beteg alkoholista férfit

bűnügy
2014 június 17., 07:14

Jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a városföldi férfit, aki 2012 őszén megölt egy várandós prostituáltat.

Az alkoholista és emiatt személyiségzavarban szenvedő 38 éves vádlott 2012. november 2-án délután négy korsó sört és fél liter keserű likőrt ivott meg, majd autóba ült. Az egyik buszmegállóban pillantotta meg a későbbi sértettet, akivel megállapodott, hogy a nő 2500 forintért szexel vele.

A férfi egy vasúti sínek melletti bokros részre hajtott, és miközben leparkolt, a nő közölte vele, hogy 5 ezer forintot kér, a vádlott erre úgy felelt, nincs nála több pénz. A sértett ekkor elővette zsebéből a telefonját, a férfi azt gondolta, hogy a nő a futtatóját akarja értesíteni. Megijedt, és a vezetőülés alól elővett bicskájával mellbe szúrta a sértettet.

A nő kiugrott a kocsiból, miközben azt kiáltotta a vádlottnak,

„Mit csinál velem? Terhes vagyok!”

Ezután elszaladt, de rövid idő múlva összeesett, és meghalt. Az öthónapos terhes nő holttestét másnap reggel fedezte fel egy vasutas.

A vádlott, miután a nő kiugrott a kocsiból, elhajtott a helyszínről. A rendőrök öt nappal később fogták el. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.