Kölcsönkért talicskával lopott tévét, a talicska tulajának adta el pár száz forintért

bűnügy
2014 június 17., 07:17
comments 1

Sz. György egy nyergesújfalui lakatlan családi házból lopott vasárnap. Többen is látták, az egyik szemtanú felnyomta. A rendőrök az ingatlan utcafronti kerítését kidöntve, az ajtaját benyomva találták. Tegnap a vasútállomás előtt találtak rá a férfira. Elmondta, hogy egy hónapja fedezte fel a lakatlan házat, azóta jár oda vissza. Több mindent elhozott már onnan, legutóbb a tévét, amit pár száz forintért adott tovább egy helybélinek. A talicskát, amivel eltolta, a későbbi vevőtől kérte kölcsön. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.