Ál-George Clooney-t fogott a magyar rendőrség

Tegnap F. József és F. Józsefné egy 77 éves esztergomi férfihez ment be, azt állítva, hogy az önkormányzatnál dolgoznak és a férfi egészségi állapotáról érdeklődtek. A jóhiszemű sértett beengedte az idegeneket a lakásába, mire elterelték a figyelmét, és ellopták a szekrényében tartott pénzét. Csak később vette észre, hogy kirabolták, és hívta a rendőrséget.

A rendőrök a személyleírásuk ás az autójuk rendszáma alapján kereste őket, így meg is lettek.: a tatabányai vasútállomástól nem messze megállították a kocsit, és igazoltatták a benne ülő nőt és férfit. Nagyobb összegű készpénzt találtak náluk, és több hamis igazolványt is.

george clooney

Az egyiken F. József, mint nyomozó kapitány szerepelt, a másikon George Clooney fényképe szerepelt, egy harmadikon pedig egy ismert énekesnő fényképe volt látható. A gyanúsítottaknál igazi személyazonosító okmány viszont nem volt, és a rendőrök kérdéseire valótlan adatokat diktáltak be. Csak előállítás után derült ki, hogy kik ők: F. Józsefet több rendőrkapitányság és bíróság is körözte. Előzetesbe kerülnek. (További fotók láthatók a police.hu-n.)