Habony Árpi már nem a világ legjobb testű nőjével jár

POLITIKA
2014 június 18., 06:58

A Blikk infói szerint, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója lecserélte Regős Lilit. Habony nemrég szakított Kapócs Zsókával, aztán összejött Lilivel, most pedig egy barna hajú lánnyal látták.

photo_camera Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Habony Zsókával négy évig kavart, majd titokban megesküdtek, hogy elválhassanak. Aztán jött Lili, utána meg a titokzatos barna, akivel állítólag sok időt tölt, de nem akarja Árpi elsietni, ezért nagy dobra sem veri.

Habonyról amúgy továbbra sem tudni, hogy miből él. És, hogy miért lakik állítólag egy ötödik kerületi önkormányzati lakásban. Azt tudjuk, hogy szeret kiugrálni a kocsijából pofozkodni. Habony magáról azt állítja, hogy nem közszereplő, ami teljesen normális egy olyan embertől, akinek a Blikk címlapon hozza az unalmas csajozásait. (Blikk)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.