A Leállíthatatlan Bulimotor: Másfél órán át táncolt a tinédzser, miután elhagyta a saját kisujját

Tbg
buliajánló
2014 június 19., 09:15
comments 46
photo_camera A 16 éves Josh tweetje a buli után a sürgősségiről. (via)

Igazi médiatörténelmi yolóság történt az angliai Croydonban: egy illegálisan szervezett ravepartin egy 16 éves fiú elhagyta a kisujját a tánctéren, de annyira jó volt a buli, hogy még másfél órán át táncolt vérző kézzel.

A révület kikészített #dárenbéz, add vissza az ujjamat #ez #van

Posztolta már a sürgősségiről egy 16 éves brit fiú, miután egy rave partyról kórházba szállították. Élményeiről a Vice-nak adott interjút.

Ebben elmesélte, hogy még csak 15 perce voltak a buliban egy barátjával, és már nagyon unták a fenti helyiségben a house-t, és a drum'n'bassre vártak. Amikor leértek az alsó szintre, megszólalt a tűzriasztó, és mindenki kiabálni kezdett, hogy "Verd szét! Verd szét!".  Josh felugrott, megragadta a készüléket, de a kisujja beszorult a dobozba. Amikor kirántotta a kezét, az üvegszilánkok lehasították a kissujját.

Innen az ő szavait közvetítjük:

Néztem a kezemre, a kisujjam eltűnt - a csont meg kilátszott. Nagyon furcsa érzés volt. Az egyik pillanatban még minden oké, megvan az ujjad, a másikban már nincs. Kirázott a hideg. Olyan szinten fájt és sokkolt, hogy az első amit felfogtam, hogy lüktet a basszus és ver az ütem.

Olyan erős volt a basszus, hogy csak letéptem a fölsőmet, rátekertem a vérző kezemre, megkötöttem jó szorosan, majd elkezdtem pogózni másfél órán át. Úgy voltam vele, hogy még csak egy órája vagyok itt, tíz eurót fizettem a buliért, elhagytam a kisujjam - most menjek haza? Túrót, addig fogok táncolni, amíg tudok. Később a barátom lerángatott a mentősökhöz.

A kisujjáért sem ment vissza, azt később a partizók megtalálták, és cicáztak vele, dobálták egymásnak.

(Gawker/Independet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.