A Ukip összeállt a francia Nemzeti Front egyik volt képviselőjével

Tbg
eu
2014 június 19., 13:37
comments 7

BRITAIN-POLITICS-FARAGE

A brit függetlenségpárti Ukip megállapodott a francia szélsőjobboldali Nemzeti Front egyik képviselőjével és az olasz Öt Csillag Mozgalommal, így - négy másik európai párttal együtt - ők fogják alkotni az Európai Parlament Szabadság és Demokrácia (EFD) frakcióját. "A szabadság, a nemzeti demokrácia és a jólét visszaállításán fogunk dolgozni Európa-szerte" - nyilatkozta a bejelentés kapcsán Nigel Farage, a Ukip elnöke. A Nemzeti Front valamikor képviselője éppen megválasztása után hagyta ott a pártot, és csatlakozott a Farage-vezette frakcióhoz. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.