Hiába van tankjuk a kelet-ukrajnai szakadároknak, nem tudják használni őket

külföld
2014 június 19., 20:35
comments 92

Az oroszbarát fegyveresek több tankot is zsákmányoltak az ukrán seregtől, egy a baj, hogy nem tudják használni őket. Most twitteren keresnek férfiakat, akik tudják, hogy merre az előre és, hogy melyik gomb mire is való.

Rebels-Tanks-Crews_011828336426

A NATO szerint nemcsak a zsákmányolt, hanem az oroszoktól kapott T-64-es tankokról is szó van, akik természetesen tagadják az adomány tényét. A twitter üzenet órákon belül több százan osztották meg, többen csak annyit válaszoltak, hogy

ugye sok tankról van szó?

A Vocativ felhívta a hirdetésben szereplő számot, de nem árultak el további részleteket, hogy milyen és mennyi tankról van szó. (Vocativ)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.