Megszólalt a Tolvajkergetők által arconlőtt férfi

bűnügy
2014 június 19., 19:56
comments 335

A Tolvajkergetők verziója

A Tolvajkergetők által előadott történet szerint egy középkorú asszony lakása miatt léptek a tettek mezejére. A sztori szerint az asszony lánya összeállt egy alvilági kapcsolatokat ápoló férfival, majd rávették a lány anyját, hogy közös ikerházat vegyenek.

A ház egyik felében a férfi (B. Zoltán) és az asszony lánya, a másik felében az asszony élt. Ám évekkel később kapcsolatuk megromlott, és amikor az asszony Kanadába látogatott, kiköltöztették, és nem engedték vissza a lakásba, ami pedig az ő nevén volt.

Az asszony kereste meg a Tolvajkergetőket, és bérleti szerződést kötött velük, hogy amikor Hódmezővásárhelyre érkeznek “visszaszerezni” a lakást, ne mint magánlaksértők lépjenek fel. (Ez az érv hallatszik a videón is.)

 

Borbás Zoltán verziója

Borbás a Delmagyar.hu-nak elmondta, hogy szerint mi történt. A férfi ács-állványozó, a lap szerint lakások eladásából-vételéből él és két családról gondoskodik. 5 gyere van. A nőnek, akinek a Tolvajkergetők keltek védelmére, Borbás kölcsönt adott. A nő nem tudta fizetni a részleteket, Borbás szerint még ingyen lakhatást is felajánlott, de nem élt a lehetőséggel. A nő lakása Borbás nevére került, amit ő eladott. Borbást riasztópisztollyal lőtték arcon, emiatt feljelentést is tett és lopás miatt is. Szerinte 12 millió forint tűnt el és több ékszer is a Tolvajkergetők látogatása után. A nő nevén lévő házat, amiben Borbás él, a Tolvajkergetők csapata a férfi szerint teljesen tönkre tették. Összeverték a villanykapcsolókat, üveget és gipszet öntöttek a lefolyóba. Az incidens óta nem találkozott a Tolvajkergetők tagjaival. (Délmagyar)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.