Háromszázezer forintjába fáj Zagyvának az ostorral fenyegetőzés

POLITIKA
2014 június 20., 12:22
comments 20

Próbára bocsátásról pénzbüntetésre súlyosbította jogerős ítéletében a Bíróság Zagyva György Gyula, a Jobbik volt képviselőjének büntetését. Zagyva, aki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű revizionista szélsőjobboldali csoport tiszteletbeli elnöke is, ebben a minőségében fenyegette 2010-ben veréssel a Hetek két újságíróját, akik a Magyar Sziget nevű rendezvényükről tudósítottak.

A bíróság súlyosbító körülményként értékelte, hogy Zagyva képviselőként és egy társadalmi szervezet elnökeként zaklatta az újságírókat. (ATV via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.