Annyira félt a fogorvostól a 12 éves fiú, hogy inkább kitalált egy emberrablós sztorit, hogy megússza

Tbg
bulvár
2014 június 21., 18:38
comments 3

Egy 12 éves fiúra találtak rá a francia rendőrök St-Gervais nevű falucskában. A kissrác rejtőzködni próbált, de a rendőröknek feltűnt gyanús viselkedése.

Miután kihallgatták, kiderült, hogy elég komoly bűntény történt vele: a közeli nagyvárosban, Bagnolsban elrabolták, miközben a fogorvoshoz sietett. A fiú olyan részletesen adta elő a történetet, hogy a rendőrök nem hitetlenkedhettek: a gyerek rezzenéstelen arccal mondta el, hogy elrablója milyen ruhát viselt, hogy volt egy karcolás az arcán, hogy milyen autót vezetett, stb.

St-Gervais-ben úgy kötött ki, hogy - mint mesélte - egy piros jelzésnél sikerült kiugrania a járműből.

A bagnols-i rendőrök egy teljes hónapon át nyomoztak, mire a térfigyelő kamerák felvételeinek tüzetes átvizsgálása után arra jutottak, hogy valami nincs rendben.

Végül a srác bevallotta, hogy annyira rettegett a fogorvostól, hogy kitalálta ezt a történetet, és inkább elmenekült a városból minthogy be kelljen ülnie a fogorvosi székbe. (Gawker/Local)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.