Van feleségem, és nem vagyok olyan rossz fiú, mondja az amerikai nők kedvenc bűnözője

bűnügy
2014 június 21., 10:24
comments 37

Pénteken lett az internet sztárja az amerikai bandatag rendőrségi fotója miatt:

meek

- akinek szemét és arcszerkezetét többre értékelte több tízezer kommentelő, mint azt, hogy egy fegyveres csoport tagja, aki valószínűleg embert is ölt már. A jelenségről itt írtunk, az ABC News pedig rá is érzett arra, hogy ezt a hullámot el kell kapni, ezért interjút készítettek az őrizetben lévő férfival.

Sex-Mugshot-Guy

A harminc éves Jeremy Meeks azt mondta, feleségétől hallott arról, mekkora karriert futott be a képe - és ez a részlet, mármint, hogy házas, mintha több nőnek szúrt volna szemet, mint az, hogy egyébként minden bizonnyal tényleg egy veszélyes bűnözőről van szó. Bár ő maga azt mondta magáról, nem olyan rossz fiú ő.

Ennek mindenesetre ellentmond, hogy egymillió dollár óvadék ellenében kerülhetne szabadlábra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.